SEGRE

MUNICIPIS BALANÇ

Balaguer preveu tancar aquest any amb un nivell de deute del 54%

El dinar de Nadal de l’equip de govern amb la premsa.

El dinar de Nadal de l’equip de govern amb la premsa.E. FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer preveu tancar l’any amb un deute de 8,5 milions d’euros, equivalent al 54 per cent dels ingressos corrents. Aquesta xifra representa poc més de la meitat de la que va trobar l’equip d’ERC a l’inici del mandat, quan era de 102 per cent.

L’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, va assenyalar que s’ha de tenir en compte que aquest any també s’ha sol·licitat un crèdit d’1,5 milions d’euros per executar diferents inversions previstes al pressupost del 2018. Al capítol d’obres, Vidal va recordar la importància que ha tingut aquest any el “microurbanisme”, petites actuacions de millora, reparació de serveis públics i per l’aposta per inversions en supressió de barreres arquitectòniques. De cara al 2019, Vidal va recordar que ja s’han licitat les obres d’urbanització del carrer Santa Maria, el pàrquing d’autocaravanes al Molí de l’Esquerrà, l’enllumenat de la muralla o el vestíbul de l’oficina de Turisme, totes incloses dins del programa de foment del turisme i que compten amb subvencions de la taxa turística.

Un dels principals objectius de l’equip de govern ha estat treballar en els projectes de Treball als barris, Treball i Formació, Enfeina’t, Ubica’t i Fem ocupació per a Joves, que han aconseguit en els dos últims anys una reinserció laboral del 61 per cent, segons va explicar Vidal en una trobada amb periodistes.

tracking