SEGRE

Tremp habilita 90 places de pàrquing al vianalitzar la rambla Doctor Pearson

L’estat actual de les obres a la rambla del Doctor Pearson.

L’estat actual de les obres a la rambla del Doctor Pearson.J. MARTÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tremp habilitarà noranta noves places de pàrquing, que supliran les que se suprimiran a la rambla Doctor Pearson, que serà per a vianants. Aquesta zona d’estacionament s’ubicarà en un vial sense pavimentar situat entre els carrers Tarragona i Acadèmia General Bàsica de Suboficials, que es troben al final de la rambla. L’actuació s’emmarca en un projecte finançat per la taxa turística, que hi aportarà 284.000 euros i preveu també la pavimentació i la il·luminació d’aquest viari, la senyalització urbana de les seus del Geoparc, la instal·lació d’una pantalla que oferirà informació de les activitats que es portin a terme al municipi i l’adquisició d’un vehicle elèctric amb el qual es podran fer rutes guiades per la capital del Jussà.

L’alcalde, Joan Ubach, va explicar que aquest projecte es començarà a executar al llarg de l’any que ve. Totes aquestes actuacions s’inclouen als pressupostos de Tremp de l’any que ve, que ascendeixen a 5,7 milions i inclouen inversions per valor de 696.996. En aquest sentit, el ple va aprovar dilluns els comptes amb vuit vots a favor de l’equip de govern (PDeCAT i ERC) i els vots en contra de la resta d’edils de l’oposició (Compromís per Tremp).

L’alcalde, Joan Ubach, va explicar que al febrer es debatrà una modificació de crèdit per incorporar uns 400.000 euros més als pressupostos, que vénen del programa 7 comarques, Treball als Barris i Hàbits Saludables. Als comptes també s’inclouen obres per valor de 35.000 euros per millorar un carrer de Suterranya i 50.000 euros perquè l’heliport pugui acollir vols nocturns, entre altres inversions.

tracking