SEGRE

Tres detinguts per l'homicidi d'un veí d'Artesa de Segre

L'home va ser trobat ofegat amb trossos de roba a la boca

Vista d'Artesa de Segre

Investiguen la mort violenta d'un home a Artesa de SegreSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts tres persones relacionades amb la mort d'un veí d'Artesa de Segre. Es tracta de tres veïns de Lleida d'entre 19 i 21 anys i de nacionalitat ucraïnesa i espanyola.

El cos de la víctima, Josep Maria Solans, d'uns seixanta anys, va ser trobat el 4 de desembre a l'interior d'un domicili de la localitat de la Noguera ofegat amb trossos de roba a la boca fins a la gola.

El cos presentava un avançat estat de descomposició. La causa de la mort seria ofegament, segons l’informe preliminar de l’autòpsia. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses unitats de la unitat científica de la policia catalana, a més del magistrat de guàrdia, el forense i la Fiscalia. Ja entrada la nit, es va procedir a l’aixecament del cadàver. El cos el va trobar una unitat policial que es va dirigir al domicili al rebre una denúncia d’un familiar.

Josep Maria Solans era l’únic inquilí de la casa en la qual van tenir lloc els fets. El cadàver es va trobar al tercer pis d’aquest immoble, situat al carrer Amadeu, on residia des de la defunció de la seua mare. Solans s’havia vist immers en un procés judicial per incapacitació.

tracking