SEGRE

Presó provisional per als tres detinguts per l'assassinat del veí d'Artesa de Segre

Han declarat aquest dijous al jutjat de Balaguer

Els detinguts han declarat aquest dijous al jutjat de Balaguer, a la imatge.

Presó provisional per als tres detinguts per l'assassinat del veí d'Artesa de SegreMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular del jutjat d'instrucció 3 de Balaguer en funcions de guàrdia ha ordenat l'ingrés a la presó de manera provisional per als tres detinguts acusats d’assassinar Josep Maria Solans, el veí d’Artesa de Segre de seixanta anys del qual van trobar el cadàver el 4 de desembre al seu domicili, situat al carrer Amadeu d’aquesta localitat de la comarca de la Noguera. Es tracta de tres veïns de Lleida d'entre 19 i 21 anys. Per a dos d'ells, un noi i la noia, la jutge ha establert presó incondicional i per l'altre noi presó sota fiança de 500 euros, que haurà de pagar en una setmana si vol evitar la presó.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat al migdia els tres joves de Lleida. Sospitaven d’ells des de l’inici de la investigació i creuen que compten amb prou indicis per incriminar-los l’autoria de la mort, segons van informar fonts solvents. Es presumeix que el mòbil del crim hauria pogut ser econòmic, i més concretament un robatori. Pel que sembla, fins i tot van intentar calar foc a l’habitatge per ocultar les proves de l’homicidi.

El cadàver el van trobar nu, a sota d’un matalàs i amb trossos de roba introduïts a la boca que li arribaven fins a la gola. El cos presentava un avançat estat de descomposició i es calcula que hauria mort el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre, uns tres dies abans que el trobessin. La causa de la mort va ser l’ofegament, segons es desprèn de l’informe preliminar de l’autòpsia, i encara falta per conèixer els resultats de les analítiques.

tracking