SEGRE

MUNICIPIS ADMINISTRACIÓ

Cervera adjudica 2 pàrquings amb 140 places gratuïtes

La Paeria debat el dia 27 el pressupost de gairebé 10 milions

El passeig de l’Estació, on anirà el nou pàrquing gratuït.

El passeig de l’Estació, on anirà el nou pàrquing gratuït.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va obrir ahir les propostes per adjudicar el pàrquing del passeig de l’Estació. Seran quaranta noves places gratuïtes al costat de l’estació de tren i compten amb un pressupost de 140.000 €. Segons l’acalde, Ramon Royes, els treballs començaran al febrer. Royes va afegir que després de les festes nadalenques començarà el condicionament de l’entorn de l’antiga sitja del Servei Nacional de Productes Agraris (SENPA), finançat per la firma Mercadona amb més de 50.000 €. Aquesta àrea tindrà capacitat per a cent turismes i serà gratuïta.

Aquestes són les primeres obres de l’any que ve, si bé ja estaven pressupostades en exercicis anteriors, va explicar Royes, que va indicar que dijous que ve es debatrà el pressupost per al 2019 amb un import de 9,9 milions d’euros. Es tracta del pressupost més alt del mandat pels 888.774 € que la Paeria haurà d’aportar a la concessionària Llop Gestió Esportiva S.L per al contracte de serveis de la piscina coberta. A part d’aquesta despesa, la partida d’inversions serà de 376.000 €, dels quals 120.000 seran per a l’actuació urbanística al carrer Victòria, la renovació de l’enllumenat de la urbanització Ondara amb 34.400 euros, i actuacions urbanes en dos carrers de Vergós i a la plaça de Castellnou per un valor total de 30.000 €.

L’obra més gran del pròxim exercici serà la construcció del nou pavelló poliesportiu. Segons Royes, l’actuació està pendent que es faci efectiva l’aportació de 600.000 euros per part de la Generalitat, ja que la Diputació en va aportar 200.000 euros i la Paeria va contractar a principis d’any un crèdit per aquest concepte d’un milió d’euros.

tracking