SEGRE

POLÍTICA ACORDS

Impuls a l'administració electrònica a tots els pobles de l'Aran

Només Vielha, Naut Aran, Les i Bossòst tenen aquest sistema

Imatge de la reunió del consell consultiu d’alcaldes d’Aran.

Imatge de la reunió del consell consultiu d’alcaldes d’Aran.C.G.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conselh Generau assessorarà els ajuntaments i entitats municipals descentralitzades (EMD) d’Aran perquè implantin l’administració electrònica. Aquest va ser un dels acords de l’últim consell consultiu d’alcaldes de la Val, que es va celebrar dijous. El síndic, Carlos Barrera, va explicar que de moment la tenen implantada els ajuntaments de Vielha, Naut Aran, Bossòst i Les, a més del Conselh, però els consistoris petits i les EMD no tenen desplegat aquest sistema.

Així mateix, Barrera va avançar que el desplegament d’aquest sistema permetrà que els veïns puguin tramitar a qualsevol ajuntament totes les gestions relacionades amb altres consistoris o amb el Conselh. A la trobada també es va informar els alcaldes sobre la modificació de l’ordenança de residus d’Aran que es va aprovar a mitjans del mes de desembre i va demanar la col·laboració dels primers edils per fer complir l’ordenança i que el servei de recollida sigui més eficient.

Barrera va assenyalar que la implicació dels consistoris també ha d’anar en la línia de detectar les accions incíviques que poden ser sancionables (com deixar les escombraries fora dels contenidors). Així mateix, es va demanar que els municipis que disposen de brigada municipal s’impliquin en la neteja dels voltants de les illes de contenidors.

tracking