SEGRE

Detenen de nou el 'Rambo de la Cerdanya'

La policia d'Andorra l'ha enxampat a Encamp amb una escopeta i dos pistoles a sobre

El Rambo de Cerdanya, detingut, en una imatge del 2003.

El Rambo de Cerdanya, detingut, en una imatge del 2003.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia d'Andorra va detenir aquest diumenge a Encamp Martí Cots Saleta, més conegut com el Rambo de la Cerdanya, acusat d'assaltar a punta de pistola l’hotel Alp, situat a la localitat ceretana de Masella, dissabte a la matinada. Segons la policia andorrana, en el moment de la detenció l'home portava una escopeta i dos pistoles.

El 'Rambo de la Cerdanya', que es va escapar de l’àrea de psiquiatria del Hospital Santa Maria de Lleida el passat 7 de desembre, va irrompre a l’hotel de Masella i va amenaçar els empleats amb una arma de foc, es desconeix si veritable o simulada. D’aquesta manera, va aconseguir accedir a la caixa forta de l’establiment hoteler i se’n va emportar la quantitat de 15.000 euros.

El Rambo de la Cerdanya anava ben vestit quan va accedir a l’hotel, per no despertar sospites, i segons els testimonis va abandonar el lloc al comandament d’un vehicle totterreny de color blau. En una de les últimes fugues, va ser capturat a la vall d’Ingla, un paratge del terme municipal de Bellver de Cerdanya que coneix a la perfecció.

tracking