SEGRE

SUCCESSOS ROBATORI

Mossos de l'Alt Urgell busquen el Rambo de la Cerdanya per un atracament

Els propietaris afirmen que es va endur 15.000 euros de la caixa forta de l’establiment

El Rambo de Cerdanya, detingut, en una imatge del 2003.

El Rambo de Cerdanya, detingut, en una imatge del 2003.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Martí Cots Saleta, més conegut com el Rambo de la Cerdanya, va assaltar a punta de pistola l’hotel Alp, situat a la localitat ceretana de Masella, al costat de les pistes d’esquí, dissabte a la matinada. Segons van denunciar els propietaris de l’establiment davant dels Mossos d’Esquadra, els fets es van produir al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. L’home, que es va escapar de l’àrea de psiquiatria del Hospital Santa Maria de Lleida el passat 7 de desembre, va irrompre a l’hotel i va amenaçar els empleats amb una arma de foc, es desconeix si veritable o simulada. D’aquesta manera, va aconseguir accedir a la caixa forta de l’establiment hoteler i se’n va emportar la quantitat de 15.000 euros.

Després de l’atracament, Cots està sent buscat per les comarques de la Cerdanya i l’Alt Urgell amb l’ajuda de la unitat d’investigació de Puigcerdà i els membres del grup especialitzat de muntanya de la Seu.

El Rambo de la Cerdanya anava ben vestit quan va accedir a l’hotel, per no despertar sospites, i segons els testimonis va abandonar el lloc al comandament d’un vehicle totterreny de color blau. En una de les últimes fugues, va ser capturat a vall d’Ingla, un paratge del terme municipal de Bellver de Cerdanya que coneix a la perfecció. No obstant, els Mossos d’Esquadra han emès una ordre de recerca d’àmbit estatal per si se’n va de la zona.

Martí Cots, un vell conegut amb tres dècades de delictes a darrere Martí Cots, que va merèixer el sobrenom del Rambo de la Cerdanya pel seu esperit salvatge i pel costum de buscar refugi a les muntanyes ceretanes, és un vell conegut de les forces de seguretat amb tres dècades de delictes a l’esquena. La seua especialitat són els robatoris amb violència. De fet, el mes d’octubre passat ja va ser detingut com a presumpte autor d’un atracament a mà armada a Bellver de Cerdanya. Des d’allà va ser conduït al psiquiàtric del Hospital Santa Maria, d’on es va escapar el passat dia 7.

tracking