SEGRE

MUNICIPI SERVEIS

Mollerussa contractarà un assessor per estalviar energia

Nou servei per millorar l’eficiència de la jardineria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa vol comptar amb els serveis d’un assessor extern que elabori un pla de xoc per a l’estalvi energètic municipal. La seua funció serà realitzar un estudi sobre el consum de serveis com la llum o el gas, detallar quins equipaments són els que més gasten i elaborar mesures que ajudin el consistori a gastar menys en subministraments.

Així mateix, tal com va explicar l’alcalde, Marc Solsona, l’ajuntament preveu contractar un altre assessor que porti a terme el control de la concessió del servei de jardineria.

L’objectiu és “millorar l’eficiència” d’un servei que el consistori va externalitzar a començaments d’aquest any i es va adjudicar a l’UTE Urbaser-Aspros. El contracte també contemplava millores com enjardinar la zona pròxima al carrer Mossèn Cirera, la zona verda d’un tram de la ronda Ponent i els laterals de la carretera del Palau, així com la posada en marxa un servei de recollida de restes de jardineria a domicili amb prèvia sol·licitud.

Durant l’any que ve, el consistori també afrontarà reformes en equipaments municipals com el casal per a la gent gran, al qual destinarà 45.000 euros per renovar el sistema de calefacció. També invertirà 50.000 euros per renovar la xarxa de sanejament del clavegueram del carrer Nord. Durant l’any 2019, també es destinaran 30.000 euros per millorar i incrementar les zones de pàrquing a la ciutat.

Més personal a la nova Oficina d’Atenció CiutadanaLa contractació d’aquests dos serveis externs forma part del pressupost del 2019 de l’ajuntament de la capital del Pla d’Urgell, que pel que fa a matèria de personal també preveu contractar fins a cinc persones més després de la posada en marxa de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, nou servei que s’ubicarà a la primera planta de l’edifici consistorial. Així mateix, també dotarà el cos de la policia local amb quatre agents més i contractarà una persona per al departament d’Urbanisme.

tracking