SEGRE

ANIMALS SERVEIS

Capturen dos gossos abandonats a Rosselló

A un li van disparar un dard anestèsic

Un dels gossos rescatats el cap de setmana a Rosselló.

Un dels gossos rescatats el cap de setmana a Rosselló.AGENTES RURALES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents Rurals, Mossos, ajuntament i la protectora de Rosselló han capturat dos gossos de raça potencialment perillosa que vagaven abandonats pel municipi i que havien atacat un gat domèstic. Segons van informar ahir els Rurals a través del seu compte de Twitter, els gossos no portaven collar ni xip identificatiu i feia dos dies que anaven lliures.

El consistori se n’ha fet càrrec. Per la seua part, l’Associació de Voluntaris Amics dels Animals de Rosselló es va fer ressò de la notícia a la seua pàgina de Facebook i va voler agrair la tasca dels Rurals i els Mossos d’Esquadra de Lleida que van acudir, dissabte passat, en auxili d’una de les seues voluntàries, que volia rescatar els gossos.

Segons expliquen, un dels gossos es mostrava agressiu al voler protegir l’altre i els Rurals li van disparar un dard anestèsic per poder agafar-lo. Finalment, tots dos van poder ser rescatats i estan sota custòdia de l’ajuntament. Aquesta protectora i la del Baix Cinca i Seròs van aplaudir la tasca dels agents de Lleida i la van contrastar amb el que va succeir fa uns dies a Barcelona, quan un urbà va matar d’un tret un gos en ple carrer.

tracking