SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

El Rambo de la Cerdanya muntava un amagatall quan va ser detingut

El jutge en decreta l’ingrés a presó a Andorra i es preveu l’extradició a Espanya en breu || Va ser arrestat diumenge després d’assaltar armat un hotel de Masella

Imatge d’arxiu de Cots Saleta als jutjats de Lleida després d’un arrest el setembre del 2003.

Imatge d’arxiu de Cots Saleta als jutjats de Lleida després d’un arrest el setembre del 2003.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Martí Cots Saleta, el perillós delinqüent més conegut com el Rambo de la Cerdanya, es preparava un amagatall al bosc quan va ser detingut diumenge passat a la parròquia andorrana d’Encamp. Segons va publicar ahir el Diari d’Andorra, Cots Saleta preparava un campament per viure al bosc dels Cortals d’Encamp quan va ser arrestat per la policia andorrana en un hotel diumenge passat. El delinqüent va acabar a l’establiment hoteler després d’intentar entrar en una casa a Auvinyà, però va ser denunciat per un veí. Segons la informació publicada, a l’hotel va haver de donar el seu veritable nom, quan la policia ja el buscava arran de l’alerta activada pels Mossos d’Esquadra després que assaltés a mà armada un hotel de Masella dissabte a la nit, on es va emportar 15.000 euros de la caixa. A prop estava preparant un campament, al bosc, com ja havia fet durant dos anys a la Cerdanya per continuar cometent delictes, sobretot robatoris a mà armada, que era la seua especialitat.

En aquell temps només va poder ser capturat quan va anar a visitar la seua mare. Després del seu últim arrest, dimecres va declarar durant hores davant de la Batllia andorrana i el jutge en va decretar l’ingrés a la presó. Segons el Diari d’Andorra, es preveu que la seua extradició a Espanya sigui ben aviat, ja que els delictes que té pendents al Principat són de caràcter lleu en comparació amb els de Catalunya. El Rambo de la Cerdanya es trobava en cerca i captura a l’escapar-se a començaments de desembre de l’hospital Santa Maria de Lleida, on estava ingressat en psiquiatria després de la seua detenció per un atracament en una gasolinera a Prats i Sansor. Martí Cots Saleta compta amb un ampli historial delictiu. De 49 anys i natural de Pi, agregat de Bellver de Cerdanya, compta en el seu historial amb el segrest de dos parelles en un refugi i la seua fugida a Itàlia en tractor.

tracking