SEGRE

MUNICIPIS OBRES

La plaça de les Moreres de la Seu, adaptada a nens amb mobilitat reduïda

L’ajuntament adjudica la reforma de l’espai

L’estat actual de la plaça de les Moreres de la Seu, que ara es remodelarà.

L’estat actual de la plaça de les Moreres de la Seu, que ara es remodelarà.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha adjudicat les obres per renovar la zona de jocs infantils de la plaça de les Moreres, davant de l’església de Santa Magdalena de la ciutat. Happyludic Playground and Urban Equipment SL, l’empresa adjudicatària del concurs públic, es farà càrrec del disseny, del subministrament i instal·lació i del manteniment dels elements durant un període de dos anys. El principal canvi serà la substitució del castell actual per una estructura central similar, encara que adaptada a nens i nenes amb problemes de mobilitat o discapacitats físiques. Aquest espai públic és un dels més freqüentats per les famílies de la capital de l’Alt Urgell.

La reforma suposa una inversió de 23.528 euros i el termini per instal·lar la zona de joc és de sis setmanes.

És una de les zones més visitades per les famílies i s’invertiran 23.000 euros en els treballs de millora

La reforma de la plaça, segons ha explicat el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de la Seu, Jesús Fierro, inclou la substitució de tot el paviment, que presenta un important estat de deteriorament. El nou terra serà de cautxú però sense el sistema actual de llosetes.

El pressupost d’aquesta part de la reforma ascendeix a 32.000 euros. Totes dos inversions estan incloses dins dels pressupostos del 2018.

D’altra banda, l’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell ja ha donat per acabades les obres de remodelació de la plaça de l’Arbre de Castellciutat.

Encara queden per executar algunes parts del projecte, com per exemple la instal·lació dels nous arbres (que es plantaran la pròxima primavera), a pesar que ja es pot circular per totes les entrades al centre neuràlgic de la població després que s’hagi conclòs el gruix dels treballs amb la col·locació del mobiliari urbà.

tracking