SEGRE

El CDR d'Alcarràs desmenteix una suposada imputació pel 21-D

Els CDR tallen l'A-2 a Alcarràs

Els CDR tallen l'A-2 a AlcarràsAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CDR d’Alcarràs va desmentir aquest diumenge via Twitter una informació publicada per la cadena de televisió La Sexta en què s’assenyalava que dos membres de la plataforma havien estat imputats per un delicte contra la seguretat viària arran d’un incident ocorregut en les protestes del passat 21 de desembre. Segons aquesta informació, dos agents dels Mossos estarien ferits al xocar el cotxe contra una de les barricades de pneumàtics organitzada pels CDR a l’autovia a Alcarràs. L’esmentada televisió va afegir que els membres d’una família també van patir ferides al xocar contra la barricada, fets pels quals haurien estat imputades dos persones.

Tanmateix, tant el CDR com l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, van desmentir que aquests fets haguessin tingut lloc durant les protestes del 21-D i tampoc no hi va haver cap confirmació oficial per part de la policia autonòmica. De fet, l’alcalde va assenyalar que les concentracions van transcórrer sense incidents i que, en cas d’haver ocorregut una cosa així, s’hauria sabut el mateix dia.

LES CLAUS

  • Informació desmentida. La Sexta assenyala que dos mossos i una família van resultar ferits després de xocar contra una barricada. Tant el CDR com l’alcalde d’Alcarràs ho han desmentit.
  • Talls a l’A-2. La mobilització convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR) va reunir més de mig miler de persones que van tallar durant quatre hores l’autovia a Alcarràs el passat dia 21. 
tracking