SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Fraga obre un nou accés a la zona dels jutjats que millorarà la mobilitat

El nou carrer Terol permetrà unir el centre amb l’àrea dels Afores de la capital

El carrer Terol de Fraga.

El carrer Terol de Fraga.A. F

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consistori de Fraga abordarà en els pròxims dos mesos l’obertura d’un nou accés des del carrer Terol a la zona de la jutjats amb l’objectiu de millorar la mobilitat de la capital del Baix Cinca. El consistori urbanitzarà l’últim tram d’aquest carrer, que ara no té habitatges, i que a més també donarà accés a la carretera d’Osca, segons va explicar l’alcalde, Miguel Luis Lapeña. Així mateix, va analitzar que serà el consistori el que abordarà i finançarà les obres d’aquesta actuació i quan els titulars vulguin construir-hi hauran de liquidar a l’ajuntament la seua part de la contribució. “Així va es va acordar amb ells després d’un parell d’anys de negociacions i una vegada passat pel ple municipal”, va dir Lapeña.

Els treballs contemplen la urbanització d’aquest nou accés amb els serveis d’aigua, gas i enllumenat públic, de clavegueram i els treballs d’instal·lació de cablatge i accessoris elèctrics.

El consistori ha tret a licitació els treballs amb un pressupost de 150.588 euros. Les firmes interessades a executar les obres poden presentar les ofertes fins al pròxim dia 23 de gener.

Més de 46.000 € per a la coberta de la piscina

L’ajuntament de Fraga també ha donat llum verda a les obres d’impermeabilització de la coberta de la piscina climatitzada. En total es preveu invertir 46.241 euros en els treballs per posar fi a les humitats d’aquest equipament i les goteres, segons va explicar l’alcalde de la localitat, Miguel Luis Lapeña. L’actuació es finançarà a través dels fons d’inversions sostenibles i s’executaran en el primer trimestre del 2019, segons Lapeña.

tracking