SEGRE

URBANISME OBRES

Reformada l'avinguda Catalunya a Mollerussa

Obra iclosa en el Pla de Barris

L’avinguda Catalunya de Mollerussa.

L’avinguda Catalunya de Mollerussa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’avinguda Catalunya de Mollerussa s’ha obert al trànsit durant les festes de Nadal després de finalitzar-ne la reforma. Aquest projecte formava part del Pla de Barris, que ha inclòs la millora de les places del centre. La reforma d’aquesta avinguda, amb un pressupost de 447.680 euros i adjudicada a l’empresa Romà Infraestructures i Serveis SAU, manté el doble sentit de circulació de la via i ha ampliat fins a 2,5 metres la vorera que connecta la plaça Sant Jaume amb el futur equipament municipal de Cal Castelló.

La millora ha suposat la supressió de les 23 places d’aparcament però es mantindran les places existents a la vorera oest. Per suplir aquest descens, l’ajuntament ja va habilitar a mitjans de l’any passat un pàrquing públic en aquest carrer que disposa de quaranta places.

Així mateix, el projecte també preveu la construcció d’un pas elevat a l’encreuament amb la ronda de Sant Pere per evitar l’excés de velocitat així com també el manteniment del pas elevat existent a l’encreuament amb el carrer Cervera. Queda pendent la col·locació dels arbres així com el mobiliari urbà, que es col·locaran a la vorera que ha estat ampliada.

tracking