SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Els CDR es desvinculen de l'accident de dos mossos el 21-D

Per una barricada de pneumàtics a l’N-240 a les Borges Blanques

Els CDR tallen l'A-2 a Alcarràs

Els CDR tallen l'A-2 a AlcarràsAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) a Ponent van emetre ahir un comunicat en el qual es desmarquen “completament” de l’accident que dos agents dels Mossos d’Esquadra van denunciar que van patir a l’N-240 a les Borges Blanques el 21 de desembre passat quan es dirigien a treballar i que va ser causat per una barricada de pneumàtics. CDR Ponent va afegir que “l’única acció que es va portar a terme el 21 de desembre va ser el tall de l’A-2 al seu pas per Alcarràs”. Així mateix, van afirmar que “es vol criminalitzar l’acció dels CDR per difondre notícies falses i crear un clima adequat per aplicar mesures repressives que disminueixin les nostres forces”. El sindicat de Mossos d’Esquadra Uspac va assegurar que l’autoria de la barricada hauria estat dels CDR.

Els dos agents van interposar una denúncia criminal al jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida per temptativa d’homicidi per aclarir l’accident que van tenir a la carretera N-240 quan anaven a treballar i que va causar una barricada de pneumàtics. Han presentat la denúncia a través dels serveis jurídics del sindicat Uspac perquè s’identifiqui els autors del fet. Els agents policials no van veure cap persona i només van observar uns vint pneumàtics més i una garrafa de vint litres de gasolina.

El sindicat va assegurar que “per la situació dels pneumàtics al mig d’una carretera, sense enllumenat i sense visibilitat, el resultat idoni d’aquesta situació era el de provocar un accident de circulació”. Els Mossos han obert una investigació.

tracking