SEGRE

COMPTES INVERSIONS

L'ajuntament de la Fuliola tindrà 800.000 euros de pressupost

La Fuliola

La Fuliola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Fuliola ha aprovat per aquest 2019 un pressupost que ascendeix a prop de 800.000 euros. L’alcalde, Eduard Piera, va explicar que “aquest any no tenim cap actuació destacada, hem limitat les inversions, ja que construirem una planta potabilitzadora, que costarà més de 300.000 euros, inclosa als comptes de l’any passat”. Està previst que el ple del consistori adjudiqui la potabilitzadora aquest divendres amb un termini d’execució de mig any.

Entre les obres programades aquest 2019 hi ha l’asfaltatge i la millora de diferents camins. Segons va assenyalar Piera, “actuarem en 3,5 quilòmetres de camins amb una partida d’aproximadament 50.000 euros, part finançada per la Diputació de Lleida”. L’ajuntament també té previst reformar diferents trams de voreres de carrers del poble, amb una partida de 12.000 euros.

Millora i asfaltatge de 3,5 quilòmetres de camins i reforma de trams de voreres d’alguns carrers

En un altre ordre de coses, l’alcalde de la Fuliola es reunirà demà dimarts amb la consellera de Cultura, Laura Borràs, per tractar, entre altres qüestions culturals del municipi, la celebració del quarantè aniversari de les festes del Segar i el Batre, previst per aquest estiu.

tracking