SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

A punt les primeres reformes de la residència Mas Vell d'Agramunt

La primera planta de la residència Mas Vell d’Agramunt.

La primera planta de la residència Mas Vell d’Agramunt.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Empleats de la residència geriàtrica municipal Mas Vell d’Agramunt i operaris de la brigada municipal treballaven ahir a contrarellotge per acabar de traslladar les pertinences dels quinze ancians de la segona a la primera planta de l’edifici, les obres de reforma de les quals ja han finalitzat.

L’edil de Serveis Socials, Sílvia Fernández, va explicar que ara començaran les obres a la segona i tercera plantes de l’edifici, on són la cuina, el menjador i les habitacions que permetran ampliar les places del centre. Segons va assenyalar Fernández, aquesta actuació es prolongarà uns sis mesos.

Actualment la residència Mas Vell compta amb quinze places, que estan ocupades i amb una llarga llista d’espera, i deu places més de centre de dia.

Quan culminin les obres a la segona i tercera plantes, oferirà 27 places de residència i estan treballant amb la Generalitat per poder duplicar les del centre de dia.

L’ampliació permetrà millorar l’atenció domiciliària i altres serveis que es prestaran des de la planta baixa, el projecte de reforma de la qual va ser aprovat en l’últim ple del 2018 de l’ajuntament d’Agramunt amb un pressupost de 152.800 euros. Fernández també va dir que durant aquest mig any que duraran les obres a la segona i tercera plantes de l’edifici, s’externalitzaran els serveis de menjador i de bugaderia.

tracking