SEGRE

TRÀNSIT SINISTRES

Cinc ferits lleus en dos accidents a Corbins i Maials

Tots van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova

Imatge d’arxiu de la C-12, on la velocitat màxima baixarà a 90.

Imatge d’arxiu de la C-12, on la velocitat màxima baixarà a 90.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones van resultar ferides ahir en sengles accidents registrats a la carretera C-12, a l’altura de Corbins i Maials. El primer sinistre es va produir al punt quilomètric 142 a Corbins al voltant de dos quarts d’una del migdia, quan quatre persones van resultar ferides de caràcter lleu en la col·lisió de dos vehicles. Els afectats van haver de ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova i fins al lloc dels fets es van desplaçar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i diversos efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El segon accident es va produir tot just tres hores després a l’altura de Maials. En aquest cas, un conductor va perdre el control del vehicle i va acabar bolcant per causes que es desconeixen i s’investiguen. El conductor també va ser traslladat a l’Arnau amb ferides lleus.

La província de Lleida tanca el Nadal sense víctimes mortals a les seues carreteres

Dissabte passat, les plaques de gel i la boira espessa van ser la causa d’una dotzena d’accidents de trànsit ocorreguts a carreteres de la Segarra i l’Urgell, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). Cap dels sinistres no va ser greu i la majoria van ser sortides de via.

Cal tenir en compte que des del 28 de desembre passat els turismes i les motocicletes que circulin per vies convencionals d’un sol carril per sentit, hauran d’anar a una velocitat màxima de 90 quilòmetres per hora. Els camions, furgonetes, autobusos (sense cinturons de seguretat) i la resta de vehicles podran circular a un màxim de 80 km/h en aquest tipus de vies. És en aquestes carreteres que disposen d’un voral de menys d’un metre i mig on tenen lloc entorn del setanta-cinc per cent dels accidents mortals.

La província de Lleida acaba el Nadal sense víctimes mortals a les seues carreteres.

tracking