SEGRE

OBRES PRESSUPOST 2019

Bellvís habilitarà una sala polivalent al Casal Cultural

El consistori també modernitzarà la planta potabilitzadora

El Casal Cultural Sebastià Serrano.

El Casal Cultural Sebastià Serrano.LAURA GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Habilitar una sala polivalent al Casal Cultural Sebastià Serrano o modernitzar la planta potabilitzadora són les inversions més destacades del pressupost de l’ajuntament de Bellvís per a aquest any, que ascendeix a 1,8 milions d’euros, tal com va explicar l’alcalde, Joan Talarn.

En concret, el consistori destinarà fins a 40.000 euros a habilitar una sala al Casal Cultural que pugui acollir tota mena d’activitats en aquest equipament que compta des d’aquesta tardor amb una nova biblioteca així com la sala 1 d’Octubre.

Renovar filtres i altres mesures a la planta potabilitzadora per mantenir la qualitat de l’aigua de boca suposarà una inversió de 33.708 euros. També estan previstes actuacions urbanístiques com la reforma del carrer dels Arcs 15.000 euros) o un tram de la séquia del Molí (6.885 euros).

Una altra de les actuacions incloses en el pressupost estarà destinada al nucli agregat dels Arcs, amb obres per adequar l’edifici municipal de l’antic ajuntament, reforma a què el consistori destinarà 20.000 euros.

tracking