SEGRE

ELECCIONS CAMBRA DE COMERÇ

Les candidatures a les Cambres de Comerç, a partir del 12 de febrer

I fins al 25 del mateix mes, amb les eleccions el mes de maig

Carles Giribet.

Carles Giribet.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les candidatures per presidir les cambres de comerç es podran presentar entre el 12 de febrer i el 25, tots dos inclosos. Així mateix, les votacions s’iniciaran el dia 2 de maig i es prolongaran fins al 5 de juny, ja que es podrà exercir el vot de manera presencial o a través de mitjans electrònics.

El candidat a presidir la Cambra de Comerç de Tàrrega, l’empresari del sector del transport Carles Giribet (53 anys), va explicar ahir que entre les seues prioritats hi ha “exercir d’enllaç directe entre les empreses grans i sobretot les pimes del territori amb les institucions públiques per ajudar-les a fer sentir la seua veu”. Giribet també va apostar per “retenir el talent jove i posar en contacte els nostres joves professionals amb les empreses del territori” així com per les startups. En aquests moments Giribet està acabant de confeccionar l’equip amb el qual es presentarà als comicis, si bé ahir ja va avançar que el vicepresident seria Jordi Seguí de la ferreteria Eduard Seguí de Tàrrega. Unes 2.500 empreses són citades a votar en la renovació de càrrecs de la Cambra de Tàrrega.

Val a remarcar que en les eleccions a la cambra de comerç de Lleida hi haurà també renovació a la junta directiva, ja que l’actual president, Joan Simó, no optarà al càrrec després de 27 anys. En aquest sentit, Simó donarà suport a la candidatura de Jaume Saltó per a la seua substitució.

D’altra banda, ahir es va dur a terme el sorteig per escollir els membres de les meses electorals, que en el cas de Lleida és una d’única entre la capital del Segrià i Tàrrega.

tracking