SEGRE

Detingut un home que acabava d'atracar un banc al Pont de Suert

És un veí de zona de 48 anys

Detingut un home que acabava d'atracar un banc al Pont de Suert

Detingut un home que acabava d'atracar un banc al Pont de SuertMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Vall de Boí, com a presumpte autor d'un atracament amb violència i intimidació en un banc del Pont de Suert. Els fets han succeït aquest dijous al matí, en una sucursal bancària situada al carrer Monestir de Lavaix de la capital de l'Alta Ribagorça. Segons han explicat els Mossos, cap a les 10 hores un individu amb la cara tapada i armat amb una escopeta ha entrat a l’oficina bancària i ha amenaçat una treballadora. Després d’aconseguir els diners que estaven fora de la caixa, ha fugit ràpidament del lloc.

En rebre l’avís d’atracament, de manera immediata els mossos han establert un dispositiu gàbia que ha mobilitzat totes les patrulles de la zona per tancar les diferents vies de sortida del municipi.

Quan una de les patrulles anava a vigilar l’estació d’autobusos de la població, ha vist un home que vestia de manera similar a la descripció que tenien de l’atracador. En ser aturat, l’home s’ha posat nerviós i ha llençat una bossa de plàstic que duia. Els agents han comprovat que dins la bossa hi havia gran quantitat de diners. Davant l’evidència, l’home ha reconegut que era l’autor de l’atracament al banc, per la qual cosa ha quedat detingut.

Posteriorment, les patrulles han revisat tota la zona en recerca de l'arma de foc. Ha estat localitzada, juntament amb un passamuntanyes, dins un contenidor d'escombraries del mateix carrer.

El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.

tracking