SEGRE

COMARCAS

Presó per l'agressió en grup a la Seu d'Urgell

El jutge envia a la presó sense fiança un jove andorrà de 21 anys, el segon detingut per aquest assalt múltiple en una discoteca, després que la víctima l’identifiqués

El detingut, ahir entrant en un cotxe policial al jutjat de la Seu.

El detingut, ahir entrant en un cotxe policial al jutjat de la Seu.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’Instrucció 2 de la Seu d’Urgell va decretar ahir presó provisional comunicada i sense fiança per al segon detingut per una agressió múltiple a una jove de 19 anys en una discoteca de la capital de l’Alt Urgell la matinada del passat 25 de desembre. Es tracta d’un jove de 21 anys de nacionalitat andorrana i veí d’Andorra que va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra dilluns a la tarda després de presentar-se voluntàriament a la comissaria de la policia catalana de la Seu per declarar al costat del seu advocat. El jutge li va prendre ahir declaració després de participar en una roda de reconeixement, en què la víctima el va identificar com un dels sis autors de l’agressió sexual denunciada. Fonts judicials van ratificar que la causa segueix oberta per un delicte d’agressió sexual.

El primer detingut, un jove de la Seu de 19 anys, va quedar en llibertat amb càrrecs el passat 28 de desembre després de prestar declaració judicial. En aquest cas, la víctima va reconèixer que el jove era als lavabos on es va produir l’agressió, però que no va participar directament en els tocaments. La jutge el va deixar en llibertat amb l’obligació d’acudir de forma periòdica als jutjats i li va imposar una ordre d’allunyament de la víctima i la prohibició de sortir d’Espanya.

La víctima va denunciar haver patit una agressió sexual per part de sis homes als lavabos de la discoteca Murga de la Seu d’Urgell la matinada del 25 de desembre. Segons la interlocutòria de la jutge, que va deixar en llibertat el primer detingut, que va qualificar de “greus” els fets investigats, la jove va reconèixer “sense cap mena de dubte” tres dels sis agressors. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació per tal de localitzar els altres presumptes participants en els fets i no es descarten noves detencions.

El detingut, ahir entrant en un cotxe policial al jutjat de la Seu.

El detingut, ahir entrant en un cotxe policial al jutjat de la Seu.C. SANS

tracking