SEGRE

Una jove advocada de Cervera mor a Sri Lanka

Va patir un accident amb un tricicle tuk-tuk

Una vista de Cervera

Una jove advocada de Cervera mor a Sri LankaXavier Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove advocada que vivia a Cervera va morir el 31 de desembre a Sri Lanka en un accident amb un tricicle tuk-tuk. La jove, Anna Carrera, estava de viatge amb el seu nòvio en aquest país. Ell va ser qui la va animar a traslladar-se a viure a la capital de la Segarra. Carrera va ser enterrada dimecres a Puigcerdà, on els seus pares resideixen i ella era molt estimada.

Malgrat haver nascut a Saneja, l’advocada sempre s’havia mogut per Puigcerdà, on tenia una estreta relació amb els jugadors de cúrling, ja que ella també practicava aquest esport. De fet, els jugadors van afirmar que “sempre la recordarem amb el seu somriure”. Carles Moxó, president de la secció de cúrling del Club Poliesportiu de Puigcerdà, va explicar que la jove havia estat molt vinculada a aquest esport, tant com a jugadora com contribuint en la gestió del club duent a terme tasques de secretariat. Moxó, amic íntim de la jove, va recordar que el procés de repatriació del cos va ser molt llarg.

Per això la notícia de la mort de Carrera no ha transcendit fins que el seu cadàver va trepitjar la costa de Barcelona, per facilitar a més el seu enterrament. Anna Carrera va estudiar dret i després de titular-se va exercir la professió en diferents àmbits. Entre aquests, havia estat secretària de l’ajuntament de Llívia i havia treballat en institucions del Tribunal d’Estrasburg.

tracking