SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Demanen 4 anys de presó per tràfic de droga a Aran

Va ser detingut després que detectessin un augment d’heroïna a Vielha || Li van intervenir droga valorada en 972 euros

Droga i diners que van decomissar a l’acusat.

Droga i diners que van decomissar a l’acusat.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia sol·licita una condemna de quatre anys de presó per a un veí d’Aubèrt (Vielha) de 51 anys acusat de traficar amb droga a la Val d’Aran. El judici amb l’acusat, que fa més d’un any que està empresonat preventivament, se celebrarà dimecres vinent a l’Audiència de Lleida. El Ministeri Públic també sol·licita que pagui una multa de 2.000 euros. L’imputat té antecedents policials per tràfic de drogues.

L’home va ser detingut el 18 de desembre del 2017 pels Mossos d’Esquadra, que setmanes abans van iniciar una investigació després de detectar un augment del consum d’heroïna a Vielha i a localitats pròximes i algunes informacions apuntaven que un veí d’Aubèrt era el responsable de la venda de la droga. Pel que sembla, contactava amb els seus clients per mitjà de trucades telefòniques. En total, la policia catalana va decomissar 56,63 grams d’heroïna que, segons l’Oficina Nacional d’Estupefaents del ministeri de l’Interior, tenia una valor de 972,3 euros al mercat il·lícit. La detenció es va produir a la parada d’autobusos d’Aubèrt, on havia quedat amb un comprador. En aquell moment, portava a sobre 2,2 grams que va vendre per 140 euros.

Als calabossos li van trobar droga oculta a les sabatilles

Els Mossos d’Esquadra també li van trobar droga una vegada ja havia estat detingut i traslladat a comissaria. Segons la Fiscalia, “a l’acusat li van intervindre 0,7 grams d’heroïna que portava ocults a les sabatilles”.

tracking