SEGRE

Denunciats dos camioners per avançaments perillosos al Pont de Suert i Vielha

Un d'ells, acusat penalment per un delicte contra la seguretat en el trànsit

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dos camioners per fer avançaments incorrectes i posar en perill la resta de vehicles a la N-230 a l’altura del Pont de Suert i Vielha. La policia va obrir una investigació després de la difusió en xarxes de dos vídeos, enregistrats ambdós divendres 11 de gener, en què es veu com el camió que captura les imatges és avançat de forma temerària per altres vehicles pesats.

Els Mossos han denunciat un dels camioners penalment per un delicte contra la seguretat en el trànsit. Es tracta d’un camió de l’empresa Transports Argelich de Mollerussa que fa un avançament en línia contínua en un revolt a El Pont de Suert i està a punt de col·lidir contra dos turismes a l’envair el sentit contrari. Tal i com ha avançat aquest dimecres aquest diari, els responsables de l’empresa de transports van assegurar que “condemnen” el que ha passat i que prendran les mesures pertinents perquè no torni a succeir.

El segon denunciat, en aquest cas administrativament per conducta negligent, és el conductor d'un camió que va realitzar l'avançament a l'altura de Vielha envaint una illeta del final d'un doble carril.

Denunciats dos conductors per avançaments perillosos al Pont de Suert i Vielha

Denunciats dos conductors per avançaments perillosos al Pont de Suert i Vielha

tracking