SEGRE

TRÀNSIT NEGLIGÈNCIA

Els Mossos investiguen un camioner temerari al Pont de Suert

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen un camioner que va ser gravat conduint de manera temerària per la carretera N-230 als voltants del Pont de Suert. La policia ja ha identificat el xòfer del vehicle, que podria ser acusat penalment per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

El vídeo es va publicar dilluns a la tarda a les xarxes socials i ahir es va fer viral. A les imatges pot veure’s com un camió de l’empresa Transports Argelich de Mollerussa fa un avançament en línia contínua en un revolt i està a punt de col·lidir contra dos turismes a l’envair el sentit contrari.

Segons l’enregistrament, aquesta conducta va tenir lloc divendres passat al migdia. Per la seua banda, els responsables de l’empresa de transports van assegurar a aquest diari que “condemnen” el que ha passat i que prendran les mesures pertinents perquè no torni a succeir.

En aquest sentit, van assegurar que el conductor ja ha estat identificat, unes dades que ja estan en mans dels Mossos d’Esquadra, que ahir es van personar a les instal·lacions de l’empresa per aclarir el cas.

Imatge del vídeo del camió, que ahir es va fer viral.

Imatge del vídeo del camió, que ahir es va fer viral.SEGRE

tracking