SEGRE

ECOLOGIA SOLIDARITAT

Mollerussa recicla fins a un total de 36 tones de roba utilitzada

Una més que fa un any a través de catorze contenidors

Un dels contenidors de roba, ubicat davant de les piscines.

Un dels contenidors de roba, ubicat davant de les piscines.LAURA GARCIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Pla d’Urgell va aconseguir reciclar durant l’any 2018 un total de 36 tones de roba utilitzada, segons dades facilitades per l’ONG Fundación Pueblo para Pueblo, que té distribuïts un total de catorze contenidors a la ciutat. Les 36 tones que s’han recollit suposen una tona més respecte a l’any anterior. Pel que fa als contenidors que més ús tenen, s’ha de destacar en primer lloc el que està situat a la plaça de la Masia, seguit del de la zona de les piscines. Els mesos més actius són el juny i l’agost.

L’entitat encarregada d’aquesta tasca té com a objectiu contribuir en la protecció del medi ambient donant una “segona vida” a la roba i alhora afavorir un model de consum responsable a través d’activitats com un taller sobre reciclatge per als més petits que es va portar a terme en el marc del parc infantil L’Aventura de Nadal.

Les peces que es recullen tenen dos destinacions: al voltant del 60 per cent es tracta a les plantes de preparació per a la reutilització de la fundació i la resta es ven a empreses de reutilització i reciclatge.

tracking