SEGRE

TRÀNSIT NEGLIGÈNCIA

VÍDEO. Imputen el camioner temerari de l'N-230 i en denuncien un altre

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment per un delicte contra la seguretat en el trànsit per conducció temerària el camioner que va ser gravat fent un avançament en línia contínua i envaint el sentit contrari per la carretera N-230 als voltants del Pont de Suert (vegeu SEGRE d’ahir). Es tracta d’un home de 46 anys i de nacionalitat romanesa, segons va informar ahir la policia catalana. El camió pertany a Transports Argelich de Mollerussa, que va condemnar “tot comportament que posi en perill la vida aliena i la del mateix conductor” i es va comprometre a “prendre les mesures necessàries perquè això no torni a passar”.

Així mateix, els Mossos d’Esquadra han denunciat administrativament un altre camioner que també apareix en el mateix enregistrament ocupant la mitjana de la carretera a la sortida del túnel de Vielha.

En aquest cas s’enfronta a una multa econòmica per conducció negligent. Les dos infraccions es van captar divendres passat al migdia amb tot just uns minuts de diferència. En aquest cas, es tracta d’una cisterna de l’empresa Aintra, amb seu a la ciutat de Lleida.

El camió denunciat per ocupar la mitjana a Vielha.

El camió denunciat per ocupar la mitjana a Vielha.SEGRE

tracking