SEGRE

El jurat pel doble crim d'Aspa estarà format per set homes i dos dones

El judici comença dilluns i s'allargarà, com a mínim, fins dimecres

L'acusat, escortat pels Mossos, aquest dimarts al migdia al lloc dels fets a Aspa, on s'ha realitzat la reconstrucció del crim.

Reconstrucció del crim d'AspaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal i els advocats de la defensa i l'acusació han escollit aquest divendres els 9 membres el jurat popular encarregat de jutjar l'assassí confés dels dos agents rurals a Aspa. Es tracta de set homes i dos dones, més altres dos homes que han estat escollits com a suplents.

El judici contra l'acusat, Ismael Rodríguez Clemente, se celebrarà a partir del dia 21 de gener, justament quan es compleixen dos anys del doble crim, i s'allargarà, com a mínim, fins dimecres.

La Fiscalia sol·licita una condemna de quaranta-vuit anys i quatre mesos de presó. El Ministeri Públic considera que el caçador, de trenta anys i de Vacarisses (Vallès Occidental), és autor de dos delictes d’assassinat amb traïdoria en concurs amb un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat, i li demana una pena de vint-i-tres anys i vuit mesos de presó per a cadascun. També li demana un altre any de presó per un delicte de tinença il·lícita d’armes perquè que no comptava amb llicència de l’escopeta. El fiscal també sol·licita que Rodríguez indemnitzi amb més d’un milió d’euros els familiars de les víctimes, concretament les viudes, els fills i els pares.

Per la seua banda, l’acusació particular eleva petició de condemna a cinquanta-un anys de presó.

tracking