SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor una jove d'Alfarràs en un altre sinistre a l'N-230 a Alcampell

A l’accident es van veure implicats tres vehicles i hi va haver tres persones ferides || L’alta mortalitat que registra aquesta polèmica via indigna els alcaldes afectats

Imatge dels tres vehicles implicats, poc després del xoc.

Imatge dels tres vehicles implicats, poc després del xoc.HERALDO DE ARAGÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove d’Alfarràs d’uns 20 anys va morir ahir en l’enèsim accident mortal a la carretera N-230 entre Lleida i la frontera francesa. El sinistre es va produir a les 15.19 hores al quilòmetre 40 d’aquesta polèmica carretera, al terme municipal d’Alcampell, quan van col·lidir tres vehicles per causes que es desconeixen i que s’estan investigant. La conductora d’un dels turismes implicats va morir pràcticament a l’acte a causa del xoc, mentre que els tres ocupants dels altres dos vehicles sinistrats van patir ferides lleus, segons van informar els serveis d’emergències.

L’accident va obligar a tallar la carretera durant gairebé una hora. Posteriorment, la Guàrdia Civil de Trànsit va habilitar un carril i va donar pas alternatiu fins passades les 19.00 hores. Fins al lloc de l’accident van anar diverses ambulàncies i dotacions dels Bombers de la comarca de la Llitera.

Alcaldes i veïns de les poblacions per les quals passa l’N-230 han fet nombroses protestes

La carretera N-230 és, des de fa anys, una de les més perilloses de Lleida i la Franja. Durant els últims anys s’han produït nombroses protestes d’alcaldes i veïns de les poblacions per les quals passa la via per exigir més seguretat. Malgrat tot, el projecte de pressupostos del Govern central per al 2019 només preveu una mínima inversió per a aquesta carretera als trams de muntanya. Concretament, hi ha assignats 35.000 euros per al tram Soperia-boca sud del túnel de Vielha i 34.000 més per al tram entre la boca nord i Aubèrt.

Precisament, l’N-230 també ha estat notícia aquesta setmana després que s’hagi sabut que els Mossos d’Esquadra han denunciat dos camioners per conducció negligent. Un d’ells ha estat acusat penalment per conducció temerària.

D’altra banda, una dona de 63 anys va resultar ferida ahir a la tarda en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera C-13 a l’altura de Camarasa, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L’accident es va produir a les 17.12 hores de la tarda i fins al lloc dels fets van anar Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM. La dona va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova.

En el que va d’any s’han registrat dos accidents mortals a les carreteres de Lleida, un a Vallfogona de Balaguer i un altre aquest dimarts a Talavera, a la comarca de la Segarra.

tracking