SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Atraca amb una pistola una botiga a Fraga i tanca la dependenta

L’home va entrar en un establiment de venda de mòbils amb una perruca i va intimidar l’empleada || Dispositiu de Guàrdia Civil i Policia Local per localitzar-lo

Vista de la zona on ahir es va produir l’atracament a Fraga.

Vista de la zona on ahir es va produir l’atracament a Fraga.GOOGLE MAPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Fraga buscaven ahir un home d’uns quaranta anys que havia atracat una botiga de telefonia mòbil a la capital del Baix Cinca. Segons van confirmar fonts policials, el robatori es va produir ahir al matí i l’autor va aconseguir fugir després, per la qual cosa es va establir un operatiu policial per intentar localitzar-lo. Pel que sembla, l’home va entrar a l’establiment amb una perruca al cap i va intimidar la dependenta amb una arma, extrem que no va ser confirmat per la Guàrdia Civil. Una vegada a dins, va obligar la dependenta a entrar en un quarto situat a la rebotiga de l’establiment mentre agafava el botí, compost sobretot de telèfons mòbils. En aquell moment, a la botiga només hi havia la dependenta i no hi havia cap client. Una vegada el lladre se’n va anar, la dona va poder sortir de l’armari on estava retinguda i va poder donar la veu d’alarma.

Els agents encarregats de la investigació van revisar les càmeres de seguretat de l’establiment i també les de la via pública per intentar identificar el responsable de l’atracament i poder localitzar-lo. Al tancament d’aquesta edició, no s’havia produït cap arrest per aquests fets.

L’any passat, la Guàrdia Civil va detenir a València un jove de trenta-un anys, amb nombrosos antecedents, acusat d’atracar a punta de pistola una sucursal bancària a Fraga. Amb l’arma havia intimidat de forma violenta els treballadors i els clients, va agafar els diners i va aconseguir fugir del lloc malgrat el dispositiu policial.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la investigació va determinar que un veí de València era el principal sospitós d’aquest atracament.

L’últim cas que va tenir lloc a Ponent es va produir la setmana passada quan els Mossos d’Esquadra van detenir un home de quaranta-vuit anys i veí de la Vall de Boí com a presumpte autor d’un atracament amb violència i intimidació en un banc del Pont de Suert. L’individu havia entrat a l’entitat bancària amb la cara tapada i armat amb una escopeta, i va amenaçar una treballadora.

Quan ja havia agafat els diners que estaven fora de la caixa, va fugir del lloc i va ser arrestat a l’estació d’autobusos.

tracking