SEGRE

MUNICIPIS INFRAESTRUCTURES

El Govern es compromet a reprendre la variant de la C-13 a Balaguer

El conseller Calvet assegura a Térmens que ara “estem en disposició de fer-ho” || Reunió territorial per analitzar el projecte de l’abocador de Riba-roja

El conseller Calvet, al visitar el molí de Puigverd d’Agramunt, que s’està restaurant.

El conseller Calvet, al visitar el molí de Puigverd d’Agramunt, que s’està restaurant.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va anunciar ahir a Térmens el compromís ferm d’abordar la prolongació de la variant de la C-13 fins a Balaguer “ja que el Govern està ara en disposició de seguir les obres” que s’“encaixaran al pressupost de la Generalitat quan es pugui”. Val a recordar que s’ha fet una execució parcial fins al límit de Térmens que evita travessar Vilanova de la Barca. A més, aquest compromís inclou l’enllaç amb Menàrguens per a la desviació de camions i la millora de camins veïnals que comuniquen amb altres poblacions i comarques.

El conseller també va indicar que s’ha sol·licitat a l’Estat que els camions puguin passar per l’autopista per eludir el tram de l’N-240 de Lleida a les Borges Blanques, tot i que va indicar que depèn de les negociacions amb Foment i va insistir que les desviacions del trànsit pesant són solucions temporals fins a aconseguir el desdoblament. Pel que fa a l’abocador industrial de Riba-roja, va remarcar que abans que finlitzi aquest mes es reunirà amb alcaldes i consells de Ribera d’Ebre i el Segrià per analitzar pros i contres atesa l’oposició del territori a aquest projecte de cara a la concessió de futurs permisos.

A Puigverd d’Agramunt, també va garantir que es finalitzarà la reparació de la teulada de l’església de Sant Pere i va visitar les obres de consolidació a l’antic molí de la localitat del segle XIV i que el consistori projecta recuperar com a centre d’interpretació del llegat romà.

Inauguració del local 1 d’Octubre a la Noguera A Térmens el conseller va inaugurar la sala annexa al consistori 1 d’Octubre i va tenir paraules de record per als polítics independentistes a la presó i, en especial, per al seu antecessor, Josep Rull, a l’espera del judici en dates pròximes. Térmens va celebrar la festa d’hivern en honor de Sant Sebastià amb l’elaboració de les tradicionals cassoles i més de mil persones al poliesportiu per tastar-les.

El conseller Calvet, al visitar el molí de Puigverd d’Agramunt, que s’està restaurant.

El conseller Calvet, al visitar el molí de Puigverd d’Agramunt, que s’està restaurant.SEGRE TÀRREGA

tracking