SEGRE

Segons l'acusació d'Aspa Ismael Rodríguez no pateix cap malaltia psicològica i era conscient dels seus actes

Els dos acusats, amb Ismael Rodríguez Clemente a la dreta, ahir en el primer dia de judici a l’Audiència Provincial de Lleida.

Els dos acusats, amb Ismael Rodríguez Clemente a la dreta, ahir en el primer dia de judici a l’Audiència Provincial de Lleida.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'advocat de l'acusació particular de les famílies del doble crim d'Aspa, Pau Simarro, ha assegurat durant la segona jornada del judici que la malaltia psicològica que l'acusat Ismael Rodríguez assegura que pateix és "inexistent" i que era "perfectament conscient" dels seus actes al moment de matar els dos agents rurals. Simarro espera poder demostrar que l'acusat no pateix cap epilèpsia atenuada no diagnosticada amb informes pericials. Al seu torn, Santiago Ballester, advocat de la Federació Catalana de Caça, ha demanat qualificar el crim com a assassinat doble.

Són algunes de les consideracions del lletrats durant la jornada d'avui. Aquest mateix dimarts declararan els caçadors que acompanyaven Ismael Rodríguez el dia dels fets, que hauran d'aclarir perquè van tardar gairebé 40 minuts des del moment en què Rodríguez va matar els Agents Rurals fins que van trucar al 112 per avisar de que havia passat.

tracking