SEGRE

Els neuròlegs descarten que l'acusat pel crim d'Aspa pateixi epilèpsia

Avui es celebra la tercera jornada del judici pel doble assassinat d'Aspa

Familiars i amics de les víctimes entren als jutjats ahir per al judici.

Familiars i amics de les víctimes entren als jutjats ahir per al judici.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els neuròlegs descarten que Ismael Rodríguez, el caçador acusat de matar dos agents rurals a Aspa, pateixi epilèpsia i que durant una absència no hauria pogut disparar. Segons els metges, les desconnexions duren segons i no hores, tal i com afirma l'acusat i la seva defensa. Així, en la tercera jornada del judici, els neuròlegs descarten dany cerebral i, per tant, trastorn psíquic.

Al seu torn, els metges forenses han descartat avui que Rodríguez pateixi cap trastorn de personalitat i que sabia que el que havia fet era "molt greu". 

El aquest tercera jornada també ha parlat el psiquiatra Àngel Pedra, de l'acusació. Ha assenyalat que l'acusat pateix un trastorn antisocial, demostra falta de remordiments i que té una personalitat freda i tendència a saltar-se les normes i anteposar-se a l'autoritat. 

Al seu torn, l'advocat de la defensa ha parlat del "trastorn explosiu intermintent" que pateix Ismael Rodríguez i que el detonant dels seus fets va ser la seva preocupació per no tenir llicència i donar noms falsos per entrar al vedat. Així, també ha negat cap tipus de trastorn antisocial que havia assegurat prèviament el psiquiatra Àngel Pedra. 

CRÒNIQUES DEL JUDICI

Primera jornada: "Va disparar a matar als rurals perquè temia que li requisessin l'escopeta"

Segona jornada: El caçador va rematar els rurals a terra a boca de canó, segons els forenses

Els dos acusats, amb Ismael Rodríguez Clemente a la dreta, ahir en el primer dia de judici a l’Audiència Provincial de Lleida.

Els dos acusats, amb Ismael Rodríguez Clemente a la dreta, ahir en el primer dia de judici a l’Audiència Provincial de Lleida.ÒSCAR MIRÓN

tracking