SEGRE

CARRETERES OBRES

Linyola recull firmes per reclamar la millora de la carretera a Mollerussa

De forma “urgent” i que presentarà a la Generalitat, davant del mal estat de l’asfalt

La carretera de Mollerussa a Linyola.

La carretera de Mollerussa a Linyola.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Linyola ha iniciat una campanya de recollida de firmes per exigir al departament de Territori i Sostenibilitat la millora urgent de la carretera LP-3322 entre Linyola i Mollerussa. El consistori reclama la reforma de l’asfalt, que es troba en molt mal estat, i també que repassi tota la senyalització horitzontal d’aquesta via altament transitada que uneix la capital del Pla d’Urgell amb la de la Noguera.

L’alcalde, Àlex Mases, va remarcar que el consistori ha traslladat la seua inquietud a la Generalitat, tot i que encara no ha obtingut resposta. “A veure si ara, amb la pressió ciutadana, aconseguim finalment que facin les obres”, va dir.

L’objectiu és recollir tantes firmes com sigui possible a través de la pàgina web del consistori o també en formularis que l’equip de govern repartirà pels establiments de Linyola.

La Generalitat ja està treballant a reformar el tram d’aquesta carretera que va des de Linyola fins a Bellcaire, tancat per obres fins al mes d’abril vinent, la qual cosa obliga a prendre rutes alternatives.

Sessió de cine mensual a la sala Pau Casals

La sala Pau Casals de Linyola acollirà a partir del diumenge 27 de gener projeccions de pel·lícules a través del cicle Gaudí. El llargmetratge inaugural serà El fotógrafo de Mauthausen, dirigida per Mar Targarona. Serà a partir de les sis de la tarda. El cicle es durà a terme de forma mensual, el tercer diumenge de cada mes, amb un preu d’entrada de 4,5 euros i 3 euros amb descompte del Carnet Jove. El Centre Cultural de Mollerussa també acull de forma mensual aquest cicle.

tracking