SEGRE

Desarticulada una banda que traficava amb drogues a Lleida

La Guàrdia Civil ha detingut deu persones, entre elles veïns de Balaguer, Almacelles i Montsó

La Guàrdia Civil va localitzar 869 plantes de marihuana en un immoble d'Almacelles.

Desarticulada una banda que traficava amb drogues a LleidaGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha desarticulat entre l'octubre del 2018 i el gener del 2019 una organització criminal dedicada al tràfic de drogues a les demarcacions de Lleida i Tarragona. En el marc de l’operació, denominada "Asada-Tornada", el cos policial ha detingut 10 persones i ha intervingut 13,5 quilograms de cocaïna, 4,3 quilograms d'heroïna i 869 plantes de marihuana localitzades en un immoble d’Almacelles. A més, han estat decomissats 194.590 euros en efectiu i tres vehicles amb doble fons al seu interior.

Totes les confiscacions es van realitzar durant la pràctica d’escorcolls realitzats en immobles situats a les localitats de Valls i Almacelles.

Pel que fa a les detencions, quatre d’elles es van produir a Almacelles. Es tracta de veïns de la mateixa localitat, tres d’ells de nacionalitat marroquina i el restant de nacionalitat espanyola, d’entre 23 i 57 anys. Una altra de les detencions es va realitzar a Lleida, en aquest cas un veí de Montsó de 32 anys i nacionalitat marroquina, i també va ser detingut a Balaguer, un veí de la capital de la Noguera de 28 anys i nacionalitat marroquina.

El jutjat número 3 de Lleida s’ha fet càrrec de la investigació.

La Guàrdia Civil va intervenir 194.590 euros en efectiu.

Desarticulada una banda que traficava amb drogues a LleidaGuardia Civil

tracking