SEGRE

POLÍTICA PRESSUPOSTOS

L'alcalde de Mollerussa critica al Parlament l'estat de l'A-2 i la línia de tren de Manresa

Josep Maria Forné, Marc Solsona, Imma Gallardo i Xavier Quinquillà són alguns dels noms que encapçalaran la llista de JuntsxCat per Lleida, mentre que la de la CUP la lideraran Mireia Boya i Pau Juvillà.

Josep Maria Forné, Marc Solsona, Imma Gallardo i Xavier Quinquillà són alguns dels noms que encapçalaran la llista de JuntsxCat per Lleida, mentre que la de la CUP la lideraran Mireia Boya i Pau Juvillà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Mollerussa i diputat de Junts per Catalunya, Marc Solsona, va criticar ahir al Parlament l’estat de l’A-2 i la línia de Manresa i la falta d’inversió per part de l’Estat en les infraestructures de Lleida. “Ens seguirem jugant la vida a l’A-2, ens continuarem desesperant per la lamentable fiabilitat i qualitat de la línia de Manresa, seguirem impotents davant dels morts a l’N-240 i incomprensiblement pagarem un 7% més del bitllet de l’Avant”, va assenyalar Solsona.

Així mateix, va parlar dels 17 milions que l’Estat invertirà a Lleida el 2019 (als quals cal sumar-ne 17 més d’organismes autònoms) i va assegurar que “massa vegades ni el fet d’adquirir un compromís pressupostari no permet assegurar una licitació, una execució o una liquidació”.

Solsona va reclamar “el dret a decidir on invertir i com fer-ho, i a gestionar i organitzar les nostres xarxes viàries i ferroviàries”.

tracking