SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Lleida es ven a Fitur després d'obtenir tres milions de pernoctacions el 2018

Representa un creixement del 3,2% respecte a l’any anterior i s’arriba a 1,2 milions de visitants || Promoció a la fira del turisme de Madrid fins diumenge

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, ahir a Fitur.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, ahir a Fitur.AYUNTAMIENTO DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida ha tancat l’any 2018 amb tres milions de pernoctacions i 1.200.000 visitants. Aquestes xifres representen un creixement d’un 4,6% en el nombre de passatgers i d’un 3,2% en el nombre de pernoctacions en relació amb el 2017, que representa la millor xifra dels últims vuit anys. El vicepresident del Patronat de Turisme Gerard Sabarich va destacar ahir a la fira de turisme de Madrid Fitur que s’han complert les expectatives i que posen de manifest que el conjunt de les comarques de Lleida estan experimentant des de l’any 2014 un creixement pel que fa al nombre de visitants i pernoctacions. El patronat de Turisme, amb la marca Ara Lleida, promociona a la fira Fitur fins diumenge vinent les noves ofertes de turisme que proposen les comarques lleidatanes, des de la neu, el turisme actiu, la naturalesa i els esports d’aventura. Entre les novetats destaquen el conjunt romànic de la Vall de Boí, el Montsec i el Parc Nacional d’Aigüestortes com a destinació turística i Reserva Starlight, la festa de les Falles del Pirineu, el Geoparc Conca de Tremp-Montsec, l’art de la construcció en pedra seca o la certificació Biosphere d’Aran, entre altres ofertes.

Deu anys de l’AVE amb mig milió de passatgers Aquest mes de gener, Renfe ha celebrat el desè aniversari dels serveis AVE Catalunya-Andalusia amb més de 10 milions de clients, dels quals mig milió han passat per Lleida, segons va informar ahir la Paeria. A més, a l’estand de Renfe a Fitur, l’alcalde, Fèlix Larrosa, i el ministre de Foment, José Luis Ábalos, van firmar ahir la pròrroga de l’acord de col·laboració per poder continuar amb la promoció del servei de transport ferrocarril i la ciutat de Lleida com a destinació turística, de negocis i també de congressos. Així mateix, al llarg de l’any 2018, la ciutat va guanyar 34.806 pernoctacions hoteleres i preveu doblar els ingressos en concepte de taxa turística.

tracking