SEGRE

Veïns de Gavet de la Conca denuncien falta de mitjans contra el gel a la carretera

El transport escolar a la zona ha quedat anul·lat i un turisme ha patit una sortida de via

Un turisme a patit una sortida de via a Gavet de la Conca.

Veïns de Gavet de la Conca denuncien falta de mitjans contra el gel a la carretera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns del municipi de Gavet de la Conca, al Pallars Jussà, han denunciat aquest dijous falta de mitjans contra el gel a la carretera. Els veïns asseguren que no disposen de maquinària per llençar la sal i critiquen que l'estat de la via ha obligat aquest dijous a suspendre el transport escolar i ha provocat una sortida de via d'un turisme a prop de la cruïlla de Llimiana. En l'accident cap persona ha resultat ferida.

En tota la demarcació de Lleida, aquest dijous han quedat anul·lades 35 rutes escolars al Pallars Sobirà, amb 370 alumnes afectats; 18 del Pallars Jussà, amb 133 alumnes; 7 a l'Alta Ribagorça, amb 138, una línia del Solsonès, amb cinc alumnes.

A les 13.00 hores, segons el Servei Català de Trànsit, a la demarcació de Lleida hi havia 12 carreteres afectades per l'ús de cadenes, entre elles la C-25 entre Alt Àneu i Esterri, l'N-141 a Bossòst, i la C-14 entre Organyà i Adrall.

A més estan tancats el Port de la Bonaigua i l'accés al Pla de Beret per la C-142b (més informació de l'estat del trànsit).

tracking