SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Accepta tres anys de presó i pagar una multa de 27.106 euros per contraban

Tabac i vehicle que van ser intervinguts a l’ara condemnat.

Tabac i vehicle que van ser intervinguts a l’ara condemnat.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de la Seu d’Urgell de 58 anys va acceptar ahir una condemna de tres anys de presó per un delicte de contraban. També es va comprometre a pagar una multa de 25.186 euros a l’Agència Tributària i 1.920 euros a la Guàrdia Civil pels danys que va causar a un vehicle policial durant la seua fugida. El judici per conformitat es va celebrar ahir al migdia al jutjat penal número 1 de Lleida després que Fiscalia, defensa i l’advocada de l’Estat arribessin a un acord. El Ministeri Públic va retirar l’acusació dels delictes contra la seguretat en el trànsit i desobediència greu.

L’acusat va ser detingut el dia 13 de maig del 2016 per la Guàrdia Civil a la Seu d’Urgell. Va ser arrestat després d’una persecució al saltar-se un control en el qual va arribar a col·lidir contra el cotxe patrulla i li va causar diversos danys per valor de 1.920 euros.

Uns minuts més tard va ser localitzat a l’interior de la capital de l’Alt Urgell. Al maleter del totterreny, embolicades en bosses de plàstic i a l’interior de caixes, hi havia 7.000 paquets de tabac de contraban de diverses marques amb un valor de 30.100 euros.

A banda de la condemna de presó i de la multa, també es va acordar que el totterreny confiscat sigui tornat a la seua propietària.

tracking