SEGRE

Espot i Port Ainé obren tot el seu domini esquiable

Les nevades dels últims dies han acumulat fins a 60 centímetres de neu nova a les cotes mitjanes d’ambdues estacions

Espot i Port Ainé obren tot el seu domini esquiable aquest cap de setmana

Espot i Port Ainé obren tot el seu domini esquiable aquest cap de setmanaGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les intenses nevades que van començar dimecres s’han traduït fins ara en 60 centímetres de neu nova a la cota 2.000 a Espot i a Port Ainé. Les baixes temperatures combinades amb les generoses precipitacions i l’intens treball dels tècnics de pistes permetran obrir aquest cap de setmana, si les condicions acompanyen, el 100% del domini esquiable d’Espot i Port Ainé, segons ha informat la Generalitat.

Dissabte 26 i diumenge 27 els visitants es trobaran amb gruixos de 70 a 120 centímetres de neu pols a cotes altes a ambdues estacions. A Espot gaudiran de les 22 pistes que té l’estació (2 verdes, 10 blaves, 6 vermelles i 4 negres) i a Port Ainé de les 25 (6 verdes, 4 blaves, 11 vermelles i 4 negres). A més, els remuntadors funcionaran al 100%.

Les nevades també han fet acte de presència a l’estació de Tavascan, ubicada al Pallars Sobirà, on les precipitacions de neu han estat molt abundants. S’està treballant en l’acondicionament d’accessos i pistes i seguretat per la gran quantitat de neu caiguda.

tracking