SEGRE

La policia local de Mollerussa es reestructura per la jubilació de sis membres del cos

L'actual cap de la Policia Local, juntament amb els dos caporals que ara passaran a sergents, amb l'alcalde i el regidor durant la presentació a l'estiu d'un cotxe híbrid per al cos

La policia local de Mollerussa es reestructura per la jubilació de sis membres del cosAjuntament de Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa portarà a l’aprovació del ple ordinari del pròxim dijous la segona modificació de la plantilla de personal per a l’exercici 2019 que té per objectiu la reestructuració del cos de la policia local amb motiu de la jubilació anticipada aquest mes de gener de sis dels seus membres i d’un setè al mes d’abril.

Ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha indicat que provisionalment s’amortitza les places d’inspector, que ocupava Joan Martínez que es jubila, i la de sots cap, que no estava ocupada. Aquestes dues places seran reemplaçades per dos de sergent, que ocuparan els caporals Salvador Tuxans i Bruno Calero, el primer dels quals assumirà per aquest any les funcions de cap de la Policia Local. Solsona ha explicat que s’ha optat per la via de la promoció interna per pujar en l’escala de comandament en comptes de reformular l’estructura per dalt.

Les dos places de caporal que quedaran vacants amb aquesta modificació seran ocupades per dues agents amb la voluntat de complir amb el Pla d’Igualtat Intern que té en vigor el consistori, segons ha indicat l’alcalde.

En total, la plantilla estarà formada enguany per 21 agents amb l’objectiu que de cara al 2020 puguin ser 22 per facilitar els quadrants en base al pla de treball fixat per al cos, segons ha explicat Solsona. En aquest sentit, les places que quedaran vacants seran cobertes en breu per agents que actualment estaven en excedència i altres agents d’altres cossos que hi accediran per promoció horitzontal. En funció de com quedi la reestructuració amb aquesta cobertura prèvia, el primer edil ha indicat que també es contempla la possibilitat de fer una oferta pública per completar la plantilla prevista pel consistori, que ha passat en els darrers dos anys de tenir 18 agents a tenir-hi 21.

tracking