SEGRE

TRÀNSIT NORMATIVA

Aquestes són les vies de Lleida que passen de 100 a 90 km/h

Entra en vigor el límit de 90 km/h

Un nou senyal ala C-12 a Menàrguens que substitueix el de 100 km/h.

Un nou senyal ala C-12 a Menàrguens que substitueix el de 100 km/h.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els últims senyals que establien el límit de velocitat en cent quilòmetres per hora van desaparèixer ahir a les carreteres de Lleida, substituïts per altres que el rebaixen a noranta quilòmetres per hora. Es tracta del nou màxim que entrarà avui en vigor al conjunt d’Espanya, un mes després de l’aprovació. Per als vehicles pesants i automòbils amb remolc, el límit genèric de velocitat en aquests trams passa de 90 a 80 quilòmetres per hora.

A les comarques lleidatanes, la pràctica totalitat dels trams on es podia circular a cent quilòmetres per hora es concentraven a les vies propietat de la Generalitat de Catalunya. En concret, a la C-13, C-14, C-14z, C-26, C-12, N-II i LP-3322, segons el departament de Territori. La conselleria va precisar que han canviat prop de vuitanta senyals a Lleida.

En el cas de les carreteres de l’Estat a Lleida, la circulació en vies convencionals era ja limitada en la seua pràctica totalitat a noranta quilòmetres per hora. En canvi, es podia circular a cent quilòmetres per hora als trams de l’N-230 a Osca i Tarragona. Ara, en canvi, regirà també la nova la limitació de velocitat a noranta quilòmetres per hora.

tracking