SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Obre el primer refugi de 'muntanya' de les Garrigues

Projecte municipal en un local cedit per l’arquebisbat

Les obres de rehabilitació de l’entorn de l’ermita.

Les obres de rehabilitació de l’entorn de l’ermita.A.E.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vilosell vol obrir el primer refugi de muntanya de les Garrigues. Per fer-ho rehabilitarà l’habitatge que hi ha al costat de l’ermita de Sant Miquel de la Tosca, una zona a 1.100 metres d’altura des de la qual es pot divisar tota la comarca. De fet, el municipi veí de la Pobla de Cérvoles rep ajuts reservats a municipis de muntanya.

L’alcalde, Jordi Nogué, va explicar que el consistori ha aconseguit una cessió de l’enclavament per un termini de cinquanta anys per part de l’arquebisbat de Tarragona i l’objectiu és condicionar-lo per a ús públic, principalment per al turisme i els visitants. Actualment, s’està elaborant el projecte per valorar el nombre d’habitacions que tindrà.

Nogué va indicar que ja s’han fet diverses actuacions a l’entorn gràcies a diverses subvencions. S’han habilitat passarel·les al riu Set, que naix al municipi, per accedir quan porta molt cabal, i s’ha condicionat l’àrea de taules i tot l’entorn de l’ermita perquè sigui atractiva a les persones que vénen a visitar aquest enclavament que es pretén promocionar.

tracking