SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut quan atracava a mà armada un banc a Albatàrrec

Té antecedents per robatori i homicidi i és “molt perillós”, segons els investigadors

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar ahir un home quan estava atracant a mà armada la sucursal de CaixaBank a Albatàrrec. La policia catalana va rebre a les 13.43 hores l’avís després que els empleats de l’oficina, situada al número 100 del carrer Doctor Robert, activessin el botó del pànic (pulsador d’emergència). Diverses patrulles es van desplaçar molt de pressa fins al lloc i van comprovar que l’atracador encara es trobava dins de la sucursal amb els empleats i algun client. Els policies van treure les armes i van demanar a l’home, que anava encaputxat i amb una pistola, que s’entregués. Després d’uns moments de tensió, l’atracador va tirar la pistola a terra i va ser arrestat. La pistola, de nou mil·límetres, estava carregada amb munició. Cap de les persones que hi havia a l’oficina no va resultar ferida.

Paral·lelament, altres patrulles van començar a buscar pels voltants per la possible presència d’un segon implicat que tindria la missió de facilitar la fugida de l’atracador. Al tancament d’aquesta edició, no constaven detencions. L’atracador és un “delinqüent molt perillós”, segons van explicar els investigadors a aquest diari.

L’home compta amb antecedents per robatoris violents i per homicidi. La investigació continua oberta per tal d’intentar localitzar el còmplice de l’arrestat, que està previst que passi entre avui i demà a disposició del jutjat de guàrdia de Lleida.

Segon assalt de l’any a una oficina bancària de Lleida

El d’Albatàrrec és el segon atracament a un banc de l’any a les comarques de Lleida. Els Mossos d’Esquadra van detenir el 10 de gener gener al Pont de Suert un veí de la Vall de Boí de quaranta-vuit anys que minuts abans havia atracat a mà armada un banc. Va ser interceptat amb el botí quan fugia. L’arrestat era un empleat de la brigada municipal de l’ajuntament de la Vall de Boí que actualment es trobava de baixa. Veí de Barruera, el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

Mossos, ahir al migdia, custodiant l’oficina bancària assaltada.

Mossos, ahir al migdia, custodiant l’oficina bancària assaltada.MAGDALENA ALTISENT

tracking