SEGRE

INFRAESTRUCTURES FERROCARRILS

La brigada retira les barreres del tren a Tàrrega abaixades 2 hores per avaria

El centre de la ciutat, col·lapsat pels camions i cotxes per aquesta incidència

Imatge del col·lapse que va provocar ahir a Tàrrega l'avaria de les barreres del pas a nivell.

Imatge del col·lapse que va provocar ahir a Tàrrega l'avaria de les barreres del pas a nivell.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Operaris de la brigada municipal de Tàrrega van despenjar ahir les barreres del pas a nivell del carrer Sant Pelegrí de la línia del tren després que estiguessin baixades per una avaria durant gairebé un parell d’hores. Fonts d’Adif (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries) van explicar que hi va haver una incidència a la senyalització, possiblement causada per un element extern com un cop a la barrera d’un vehicle o un camió. Les barreres del tren dels dos passos a nivell de la ciutat (als carrers Sant Pelegrí i de la Pau) van estar abaixades de les 11.15 hores fins a les 12.55 hores quan, alertats per la Policia Local, van arribar dos operaris de la brigada municipal amb l’objectiu de descongestionar el tram urbà de la C-14, que es trobava en aquells moments col·lapsat de camions. Quant a la resta de vehicles, dos agents de la Policia Local es van encarregar d’indicar-los la direcció cap a altres carreteres secundàries. El pas a nivell del carrer de la Pau va seguir bloquejat fins que tècnics d’Adif van poder solucionar la incidència.

Incidències d’aquestes característiques són habituals a Tàrrega. De fet, l’última destacada va tenir lloc el 28 de novembre de l’any passat, quan les barreres van quedar bloquejades durant mitja hora.

Aquestes avaries se sumen a les contínues de Renfe a la línia R12 (Lleida-Manresa), que fan que els veïns de la capital de l’Urgell i de la resta de municipis defineixin el servei com a “tercermundista”, i fa anys que els alcaldes reivindiquen més inversions en aquesta infraestructura.

tracking