SEGRE

Busquen una jove de les Garrigues desapareguda des de divendres

Núria Borràs

Núria Borràs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos municipis de les Garrigues han demanat col·laboració ciutadana en la recerca de Núria Borràs, una jove de Castelldans desapareguda des de la nit del passat divendres. El darrer cop que l'haurien vist hauria sigut en la sortida de la discoteca Manolita de Lleida, conduint un cotxe blanc marca Volvo model XC60, després d'un sopar d'amics de la universitat. Borràs és professora a l'Institut Manuel de Montsuar de Lleida, natural de Castelldans i actualment viu a la capital de les Garrigues.

Municipis com Castelldans o les Borges han demanat col·laboració per participar en la recerca des del parc de Bombers de les Borges Blanques. De fet, s'han organitzat grups de voluntaris per buscar a la noia aquest diumenge al matí a la capital de Les Garrigues.

L'operatiu de Mossos i Bombers, juntament amb dos helicòpters, s'han centrat sobretot en la zona de Lleida on van veure la jove per últim cop, l'Horta de Lleida i Albatàrrec. Com que és veïna de les Borges, ciutadans s'han mobilitzat aquest matí per buscar Borràs també pels voltants de Castelldans i les Borges.

A les 15.00 s'han reprès les tasques de recerca per part dels voluntaris al parc de Bombers de les Borges. 

ACTUALITZACIÓ. Troben el vehicle de la jove de les Garrigues amb una persona morta a dins

Seguirem informant

Busquen una jove de les Garrigues desapareguda des de divendres

Busquen una jove de les Garrigues desapareguda des de divendresGarriguesTV

tracking