SEGRE

Retiren del canal de Seròs el cotxe de la veïna de les Borges Blanques

El cos sense vida de la professora de 39 anys va ser rescatat diumenge a la tarda després d'una recerca de més de 24 hores

Retiren del canal de Seròs el cotxe de la veïna de les Borges Blanques

Retiren del canal de Seròs el cotxe de la veïna de les Borges BlanquesÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els serveis d'emergència, amb l'ajuda d'una grua, han retirat cap a les 11 del matí del canal del Seròs el Volvo blanc de Núria Borràs, la dona de 39 anys i veïna de les Borges Blanques que va ser trobada morta ahir diumenge a la tarda a dins del seu vehicle. Tot i que els bussejadors van poder extreure el cos sense vida de la dona a les 18.15, l'operatiu per retirar el vehicle es va ajornar fins avui, quan s'ha reduït més el nivell de l'aigua del canal.

Núria Borràs va ser trobada morta diumenge a la tarda, després d’una intensa recerca de més de vint-i-quatre hores. Va desaparèixer dissabte a la matinada després de quedar amb unes amigues. Va ser trobada a l’interior del seu Volvo blanc al canal de Seròs, al tram entre Lleida i Albatàrrec. Durant tota la jornada es va desplegar un ampli dispositiu format per dos helicòpters, la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos, l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i un equip d’investigació. També s’hi van sumar cinc dotacions dels Bombers, amb unitats subaquàtiques i canines. Així mateix, van comptar amb el suport de la Guàrdia Urbana de Lleida, dels Agents Rurals i al voltant de 400 voluntaris, que es van mobilitzar a primera hora del matí al parc de bombers de les Borges i van formar diverses batudes de recerca pels voltants de la capital de les Garrigues, Castelldans i Juneda.

Va ser el marit de Borràs qui va alertar dissabte que la dona, nascuda a Castelldans i professora de l’Institut Manuel de Montsuar de Lleida, havia sortit a sopar divendres amb unes amigues i no havia tornat a casa. Segons la investigació, la van veure per última vegada al voltant de les quatre de la matinada quan va sortir de la discoteca lleidatana Manolita i va pujar al seu Volvo blanc en direcció al Camí Vell d’Albatàrrec.

tracking