SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Salva la vida al caure amb el cotxe per un desnivell de 150 metres a Bellver

Vista del vehicle accidentat ahir a Bellver de Cerdanya.

Vista del vehicle accidentat ahir a Bellver de Cerdanya.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una conductora va salvar ahir la vida després de caure el seu vehicle per un desnivell d’uns 150 metres a Bellver de Cerdanya. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l’avís es va rebre a les 9.20 hores al registrar un turisme una sortida de via en un camí asfaltat que uneix els nuclis de Cortàs i Éller. La conductora va perdre el control del vehicle i va caure per un desnivell d’uns 150 metres. Fins a la zona es van desplaçar dos dotacions de Bombers, els Mossos i el SEM, que van evacuar la conductora ferida lleu a l’hospital de Puigcerdà.

D’altra banda, un motorista va resultar ferit greu ahir en una col·lisió amb un tractor a Sant Martí de Riucorb. L’accident va tenir lloc a les 14.53 hores a la carretera LV201 i el motorista, un home de 62 anys, va ser evacuat amb una cama fracturada a l’hospital Arnau de Vilanova. Així mateix, una altra persona va resultar ferida en una col·lisió entre dos vehicles a l’avinguda Tàrrega de Guissona. El ferit va ser evacuat a l’hospital d’Igualada. A Mollerussa es va registrar una altra col·lisió entre dos turismes en la qual no hi va haver danys personals.

Per altra banda, el conductor de 40 anys ferit en un aparatós accident dilluns a Montanui estava ahir ingressat a Urgències de l’Arnau. L’home va ser evacuat en estat greu després de caure un bloc de gel sobre el seu vehicle quan circulava per l’N-230.

tracking